JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Hakuohjeet

Hae sivustolta-kenttään voi syöttää vapaasti hakusanoja.
Vapaassa tekstihaussa toimivat hakusanojen välissä seuraavat operaattorit (kirjoita operaattori aina ISOILLA kirjaimilla):

AND = kaikki sanat pitää esiintyä tekstissä
OR = joku sanoista pitää esiintyä tekstissä (jos hakusanojen välissä ei ole mitään operaattoria on oletusoperaattori OR)
NOT = Ensimmäinen sana esiintyy mutta jälkimmäiset eivät saa esiintyä tekstissä
? = kirjaimen tilalla merkitsee mitä tahansa merkkiä, esim. n?ki löytää noki, näki jne.
* = sanan lopussa merkitsee useampaa merkkiä, esim. auto* löytää sanat automaatti, autorata jne.
” = virkkeen tai sanaparin alussa ja lopussa hakee tarkalleen kirjoitetussa muodossa, esimerkiksi ”Matti Meikäläinen”

Haun tuloksena saat ruudulle osumien määrän sekä otsikkolistan jutuista, joissa hakusanat esiintyvät.
Napsauttamalla otsikkoa juttu ladataan sivulle. Mikäli hakutulos sisältää runsaasti juttuja, kannattaa tarkentaa hakumäärittelyä, jotta tulos saadaan suppeammaksi.
Avattuasi haluamasi jutun, pääset takaisin hakuun napsauttamalla selaimen Siirry sivu taaksepäin -painiketta.

Viikko

Kuukausi

6kk

? Viikon kysymys ?

Kulttuuri
5.7.2023 8.00

Charlotta oppi Satumaa-tangon jo hiekka­laa­ti­kolla

Lauantaiyönä se tiedetään: saatiinko Lapualle tangokuningatar. Charlotta Saari on ensimmäinen lapualainen tangolaulukilpailun finaalissa. Laulaminen ei nuorta naista pelota, lavalla hän on kotonaan.

Lauantaiyönä se tiedetään: saatiinko Lapualle tangokuningatar. Charlotta Saari on ensimmäinen lapualainen tangolaulukilpailun finaalissa. Laulaminen ei nuorta naista pelota, lavalla hän on kotonaan.

Kuva: Tarja Kojola

Char­lot­ta Saa­ri-Lou­ko­la is­tuu jo­ki­ran­nan te­ras­sil­la ja sie­mai­lee hel­tees­sä ma­ku­kah­via. Saa­ri-su­ku­ni­mel­lään esiin­ty­vä ar­tis­ti on nyt lä­hem­pä­nä lap­suu­den­haa­vet­taan kuin kos­kaan en­nen – Tan­go­mark­ki­noi­den lau­lu­kil­pai­lun fi­naa­liin pää­sy on 22-vuo­ti­aal­le unel­mien täyt­ty­mys.

Tämä artikkeli on sinulle tilaajamme

Pääset lukemaan artikkelin kirjautumalla sisään

? Viikon kysymys ?

? Viikon kysymys ?