JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Hakuohjeet

Hae sivustolta-kenttään voi syöttää vapaasti hakusanoja.
Vapaassa tekstihaussa toimivat hakusanojen välissä seuraavat operaattorit (kirjoita operaattori aina ISOILLA kirjaimilla):

AND = kaikki sanat pitää esiintyä tekstissä
OR = joku sanoista pitää esiintyä tekstissä (jos hakusanojen välissä ei ole mitään operaattoria on oletusoperaattori OR)
NOT = Ensimmäinen sana esiintyy mutta jälkimmäiset eivät saa esiintyä tekstissä
? = kirjaimen tilalla merkitsee mitä tahansa merkkiä, esim. n?ki löytää noki, näki jne.
* = sanan lopussa merkitsee useampaa merkkiä, esim. auto* löytää sanat automaatti, autorata jne.
” = virkkeen tai sanaparin alussa ja lopussa hakee tarkalleen kirjoitetussa muodossa, esimerkiksi ”Matti Meikäläinen”

Haun tuloksena saat ruudulle osumien määrän sekä otsikkolistan jutuista, joissa hakusanat esiintyvät.
Napsauttamalla otsikkoa juttu ladataan sivulle. Mikäli hakutulos sisältää runsaasti juttuja, kannattaa tarkentaa hakumäärittelyä, jotta tulos saadaan suppeammaksi.
Avattuasi haluamasi jutun, pääset takaisin hakuun napsauttamalla selaimen Siirry sivu taaksepäin -painiketta.

Viikko

Kuukausi

6kk

? Viikon kysymys ?

Kulttuuri
2.10.2023 8.00

Dire Straitsia, Queenia ja Myrskyluodon Maijaa kitaralla

Tomi Paldanius on kitaran mestari. Miehen käsissä soivat monet tutut elokuvasävelmät, maailman pop-hitit ja suomalaiset klassikot.

Tomi Paldanius on kitaran mestari. Miehen käsissä soivat monet tutut elokuvasävelmät, maailman pop-hitit ja suomalaiset klassikot.

En­si sun­nun­tai­na voi kuul­la Van­han Pau­kun Ala­jo­ki-sa­lis­sa tai­ta­vaa ki­ta­roin­tia, kun fin­gers­ty­le­ki­ta­ris­ti Tomi Pal­da­nius kon­ser­toi tut­tu­jan elo­ku­va­sä­ve­lien, pop-kap­pa­lei­den ja suo­ma­lai­sil­le rak­kai­den klas­si­koi­den mer­keis­sä. Pal­da­nius soit­taa tun­ne­tui­den kap­pa­lei­den me­lo­di­at, soin­nut, bas­so­lin­jat ja jopa ki­ta­ra­soo­lot sa­ma­nai­kai­ses­ti.

Oh­jel­mis­tos­sa on elo­ku­va- ja tv-sä­vel­mien ja Dire Strait­sin mu­sii­kin li­säk­si muun mu­as­sa Fin­lan­dia, Myrs­ky­luo­don Mai­ja, La­pin Kesä, Poh­jois-Kar­ja­la ja Bo­he­mi­an Rhap­so­dy.

Pal­da­niuk­sen Yo­u­Tu­been la­taa­mat so­vi­tuk­set hit­ti­kap­pa­leis­ta ovat so­si­aa­li­ses­sa me­di­as­sa saa­vut­ta­neet kym­me­niä mil­joo­nia kat­se­lu­ker­to­ja eri ki­ta­ris­tien soit­ta­mi­na. Esi­mer­kik­si Pal­da­niuk­sen Bon Jo­vin Li­vin' On A Pra­yer -so­vi­tus on yk­si Yo­u­Tu­ben en­sim­mäi­siä suo­sit­tu­ja ki­ta­ra­kap­pa­lei­ta. Se va­lit­tiin "Best of Yo­u­Tu­be" -ar­tik­ke­liin To­tal Gui­tar leh­des­sä. So­vi­tuk­sen in­noit­ta­ma­na ki­ta­ran­soit­ta­jat ym­pä­ri maa­il­maa al­koi­vat soit­taa To­min so­vi­tuk­sia. Yk­si heis­tä on ko­re­a­lai­nen Sung­ha Jung, joka nou­si tun­te­mat­to­muu­des­ta Yo­u­Tu­ben yh­dek­si kirk­kaim­mis­ta täh­dis­tä.

? Viikon kysymys ?

? Viikon kysymys ?