JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Hakuohjeet

Hae sivustolta-kenttään voi syöttää vapaasti hakusanoja.
Vapaassa tekstihaussa toimivat hakusanojen välissä seuraavat operaattorit (kirjoita operaattori aina ISOILLA kirjaimilla):

AND = kaikki sanat pitää esiintyä tekstissä
OR = joku sanoista pitää esiintyä tekstissä (jos hakusanojen välissä ei ole mitään operaattoria on oletusoperaattori OR)
NOT = Ensimmäinen sana esiintyy mutta jälkimmäiset eivät saa esiintyä tekstissä
? = kirjaimen tilalla merkitsee mitä tahansa merkkiä, esim. n?ki löytää noki, näki jne.
* = sanan lopussa merkitsee useampaa merkkiä, esim. auto* löytää sanat automaatti, autorata jne.
” = virkkeen tai sanaparin alussa ja lopussa hakee tarkalleen kirjoitetussa muodossa, esimerkiksi ”Matti Meikäläinen”

Haun tuloksena saat ruudulle osumien määrän sekä otsikkolistan jutuista, joissa hakusanat esiintyvät.
Napsauttamalla otsikkoa juttu ladataan sivulle. Mikäli hakutulos sisältää runsaasti juttuja, kannattaa tarkentaa hakumäärittelyä, jotta tulos saadaan suppeammaksi.
Avattuasi haluamasi jutun, pääset takaisin hakuun napsauttamalla selaimen Siirry sivu taaksepäin -painiketta.

Viikko

Kuukausi

6kk

? Viikon kysymys ?

Kulttuuri
5.12.2023 13.20

Klamydia, Olli Halonen ja Indica VPF:ään

Tar­ja Ko­jo­la
@la­pu­an­sa­no­mat.fi

Van­han Pau­kun fes­ti­vaa­li jär­jes­te­tään en­si ke­sä­nä 26.-27. hei­nä­kuu­ta. Fes­ti­vaa­li jul­kis­ti tä­nään en­sim­mäi­set esiin­ty­jän­sä. Ta­pah­tu­man net­ti­si­vuil­la ker­ro­taan, et­tä la­val­la näh­dään ai­na­kin Kla­my­dia, In­di­ca, Ol­li Ha­lo­nen ja la­pu­a­lai­nen ta­kuu­var­ma tans­sit­ta­ja Bi­le­ju­na.

Kla­my­dia tun­ne­taan suo­ra­vii­vai­ses­ta punk-hen­ki­ses­tä Vaa­sa-roc­kis­ta. Tä­män ju­tun alus­sa mai­nit­tu pät­kä on bän­din "Poh­jan­maa"-kap­pa­lees­ta. In­di­ca taas on 2000-lu­vun alus­sa huip­pu­suo­si­o­ta naut­ti­nut omin­ta­keis­ta pop­pia soit­ta­va ko­koon­pa­no, jon­ka en­sim­mäi­set le­vyt möi­vät pla­ti­naa ja kul­taa. Nyt bän­di on pa­lan­nut la­voil­le.

Ol­li Ha­lo­nen on pa­ris­sa vuo­des­sa nous­sut ra­ke­tin lail­la soit­to­lis­to­jen kär­keen muun mu­as­sa kap­pa­leil­la "Poh­jo­la" ja "Suo­men kesä". Ot­si­kon sa­nat ovat "Poh­jo­la"-bii­sis­tä. Mie­hen esi­koi­sal­bu­mi on täl­tä vuo­del­ta, ja il­mes­ty­mis­vii­kol­laan se oli Suo­men vi­ral­li­sen lis­tan kak­ko­nen.

Fes­ti­vaa­lin li­put tu­le­vat myyn­tiin tä­män vii­kon per­jan­tai­na.

? Viikon kysymys ?

? Viikon kysymys ?