JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Hakuohjeet

Hae sivustolta-kenttään voi syöttää vapaasti hakusanoja.
Vapaassa tekstihaussa toimivat hakusanojen välissä seuraavat operaattorit (kirjoita operaattori aina ISOILLA kirjaimilla):

AND = kaikki sanat pitää esiintyä tekstissä
OR = joku sanoista pitää esiintyä tekstissä (jos hakusanojen välissä ei ole mitään operaattoria on oletusoperaattori OR)
NOT = Ensimmäinen sana esiintyy mutta jälkimmäiset eivät saa esiintyä tekstissä
? = kirjaimen tilalla merkitsee mitä tahansa merkkiä, esim. n?ki löytää noki, näki jne.
* = sanan lopussa merkitsee useampaa merkkiä, esim. auto* löytää sanat automaatti, autorata jne.
” = virkkeen tai sanaparin alussa ja lopussa hakee tarkalleen kirjoitetussa muodossa, esimerkiksi ”Matti Meikäläinen”

Haun tuloksena saat ruudulle osumien määrän sekä otsikkolistan jutuista, joissa hakusanat esiintyvät.
Napsauttamalla otsikkoa juttu ladataan sivulle. Mikäli hakutulos sisältää runsaasti juttuja, kannattaa tarkentaa hakumäärittelyä, jotta tulos saadaan suppeammaksi.
Avattuasi haluamasi jutun, pääset takaisin hakuun napsauttamalla selaimen Siirry sivu taaksepäin -painiketta.

Viikko

Kuukausi

6kk

? Viikon kysymys ?

Kulttuuri
23.1.2024 11.00

Kotikaupunkini Lapua lasten silmin

Kissankellon päiväkodin lapset kävivät katsomassa uutta näyttelyä, jossa lapset ovat saaneet kuvata monin eri tavoin kotikaupunkiaan Lapuaa.

Kissankellon päiväkodin lapset kävivät katsomassa uutta näyttelyä, jossa lapset ovat saaneet kuvata monin eri tavoin kotikaupunkiaan Lapuaa.

Pat­ruu­na­gal­le­ri­as­sa on avau­tu­nut näyt­te­ly, jos­sa pääs­tään kur­kis­ta­maan la­pu­a­lais­ten las­ten ja tar­kem­min var­hais­kas­va­tu­si­käis­ten päi­vä­ko­ti­las­ten tai­tee­seen ja hei­dän nä­ke­myk­sen­sä ko­ti­kau­pun­gis­taan La­pu­as­ta. Näyt­te­ly aloit­taa La­pu­an Kau­pun­gin­ta­lo 100 vuot­ta juh­la­vuo­den ja ko­mea aloi­tus se on­kin. Esil­lä on upei­ta las­ten tai­de­te­ok­sia, esi­mer­kik­si kol­laa­se­ja, jois­ta nä­kee, et­tä ko­ti­kau­pun­ki on ra­kas ja tär­keä paik­ka elää ja asua. Ja se on haus­ka huo­ma­ta, kuin­ka tar­kas­ti lap­set ovat ha­vain­noi­neet ym­pä­ris­tö­ään.

Tämä artikkeli on sinulle tilaajamme

Pääset lukemaan artikkelin kirjautumalla sisään

? Viikon kysymys ?

? Viikon kysymys ?