JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Hakuohjeet

Hae sivustolta-kenttään voi syöttää vapaasti hakusanoja.
Vapaassa tekstihaussa toimivat hakusanojen välissä seuraavat operaattorit (kirjoita operaattori aina ISOILLA kirjaimilla):

AND = kaikki sanat pitää esiintyä tekstissä
OR = joku sanoista pitää esiintyä tekstissä (jos hakusanojen välissä ei ole mitään operaattoria on oletusoperaattori OR)
NOT = Ensimmäinen sana esiintyy mutta jälkimmäiset eivät saa esiintyä tekstissä
? = kirjaimen tilalla merkitsee mitä tahansa merkkiä, esim. n?ki löytää noki, näki jne.
* = sanan lopussa merkitsee useampaa merkkiä, esim. auto* löytää sanat automaatti, autorata jne.
” = virkkeen tai sanaparin alussa ja lopussa hakee tarkalleen kirjoitetussa muodossa, esimerkiksi ”Matti Meikäläinen”

Haun tuloksena saat ruudulle osumien määrän sekä otsikkolistan jutuista, joissa hakusanat esiintyvät.
Napsauttamalla otsikkoa juttu ladataan sivulle. Mikäli hakutulos sisältää runsaasti juttuja, kannattaa tarkentaa hakumäärittelyä, jotta tulos saadaan suppeammaksi.
Avattuasi haluamasi jutun, pääset takaisin hakuun napsauttamalla selaimen Siirry sivu taaksepäin -painiketta.

Viikko

Kuukausi

6kk

Kulttuuri
20.2.2023 8.00

Kuorossa laulaminen on myös joukkuepeliä

Kanttori Juliaana Kellokoski on iloinen, että nuorisokuoro on jälleen voinut aloittaa harjoitukset ja saanut riveihinsä laulajia yli kuntarajojen. Kellokoski johtaa nuorisokuoron lisäksi myös tuomiokirkonkuoroa.

Kanttori Juliaana Kellokoski on iloinen, että nuorisokuoro on jälleen voinut aloittaa harjoitukset ja saanut riveihinsä laulajia yli kuntarajojen. Kellokoski johtaa nuorisokuoron lisäksi myös tuomiokirkonkuoroa.

La­pu­al­la Nuo­ri­so­kuo­ro Kai­ku ko­ko­aa yh­teen lau­la­maan 15–25 -vuo­ti­ai­ta nuo­ria yli kun­ta­ra­jo­jen. Nuo­ri­so­kuo­ro­toi­min­taa, ku­ten muu­ta­kin kuo­ro­toi­min­taa ko­e­tel­leet ko­ro­na­vuo­det ovat ta­ka­na­päin ja Kai­ku on nyt hy­väs­sä nos­tees­sa. Se on aloit­ta­nut sään­nöl­li­set ko­koon­tu­mi­set vuo­den alus­sa. Kuo­ros­sa on pa­ri­kym­men­tä lau­la­jaa, mut­ta jouk­koon voi liit­tyä, jos si­säl­lä asuu lau­la­mi­sen palo.

Tämä artikkeli on sinulle tilaajamme

Pääset lukemaan artikkelin kirjautumalla sisään