JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Hakuohjeet

Hae sivustolta-kenttään voi syöttää vapaasti hakusanoja.
Vapaassa tekstihaussa toimivat hakusanojen välissä seuraavat operaattorit (kirjoita operaattori aina ISOILLA kirjaimilla):

AND = kaikki sanat pitää esiintyä tekstissä
OR = joku sanoista pitää esiintyä tekstissä (jos hakusanojen välissä ei ole mitään operaattoria on oletusoperaattori OR)
NOT = Ensimmäinen sana esiintyy mutta jälkimmäiset eivät saa esiintyä tekstissä
? = kirjaimen tilalla merkitsee mitä tahansa merkkiä, esim. n?ki löytää noki, näki jne.
* = sanan lopussa merkitsee useampaa merkkiä, esim. auto* löytää sanat automaatti, autorata jne.
” = virkkeen tai sanaparin alussa ja lopussa hakee tarkalleen kirjoitetussa muodossa, esimerkiksi ”Matti Meikäläinen”

Haun tuloksena saat ruudulle osumien määrän sekä otsikkolistan jutuista, joissa hakusanat esiintyvät.
Napsauttamalla otsikkoa juttu ladataan sivulle. Mikäli hakutulos sisältää runsaasti juttuja, kannattaa tarkentaa hakumäärittelyä, jotta tulos saadaan suppeammaksi.
Avattuasi haluamasi jutun, pääset takaisin hakuun napsauttamalla selaimen Siirry sivu taaksepäin -painiketta.

Viikko

Kuukausi

6kk

? Viikon kysymys ?

Kulttuuri
3.11.2023 15.30

Kuuntele Charlotan tuore tulkinta:

"Ihastuin tämän tangon tunnelmaan"

Tangokuningatar Charlotta Saari tulkitsee uudella singlellään "Myrskyöinä"-tangon.

Tangokuningatar Charlotta Saari tulkitsee uudella singlellään "Myrskyöinä"-tangon.

Kuva: Tuukka Kiviranta

La­pu­a­lai­sel­ta tan­go­ku­nin­ga­tar Char­lot­ta Saa­rel­ta il­mes­tyi tä­nään uu­si sing­le, jol­la kuul­laan tan­go "Myrs­kyö­i­nä". Sen on sä­vel­tä­nyt Jar­mo Tin­ka­la ja sa­noit­ta­nut Jiri Nik­ki­nen. Asi­as­ta tie­dot­taa Saa­ren oh­jel­ma­toi­mis­to Gra­mo­fo­ni.

– Ha­lu­sin tuo­reim­pa­na tan­go­ku­nin­gat­ta­re­na tie­ten­kin ää­nit­tää pe­rin­tei­sen tan­gon, kun sii­hen tuli mah­dol­li­suus. Va­lit­sin "Myrs­kyö­i­nä"-tan­gon, kos­ka olen kau­an sit­ten ra­kas­tu­nut sen tun­nel­maan ja ta­ri­naan ja oli hie­no pääs­tä an­ta­maan sil­le oma ää­ne­ni, Saa­ri ker­too tie­dot­tees­sa.

Tan­go­ku­nin­ga­tar pa­nos­taa yhä mo­ni­puo­li­seen oh­jel­mis­toon, jol­la tar­joil­laan ylei­söl­le niin kai­vat­tua pe­rin­teis­tä kuin uut­ta­kin mu­siik­kia.

– En­sim­mäi­set kei­kat uu­del­la or­kes­te­ril­la on teh­ty. Bän­di on ihan mie­le­tön ja ilo pais­taa myös läpi, Saa­ri ke­huu.

Ku­nin­ga­tar on syys­kuus­ta läh­tien keik­kail­lut Ibis­cus-or­kes­te­rin sä­es­tyk­sel­lä. Ko­koon­pa­nos­sa soit­ta­vat ja lau­la­vat Rami Lou­ko­la, kos­ket­ti­met ja lau­lu, Topi Raus­si, ki­ta­rat ja lau­lu, Ant­ti Sa­mu­els­son, bas­so ja lau­lu sekä Jyr­ki Ii­va­nai­nen rum­mut ja lau­lu.

Vii­me ke­sä­kuus­sa 2023 Saa­rel­ta il­mes­tyi sing­le "Tar­koi­tus", joka oli hä­nen it­sen­sä ja puo­li­so Rami Lou­ko­lan sä­vel­lys, ku­nin­gat­ta­ren sa­noi­tus sekä Lou­ko­lan so­vi­tus.

Tuo­re jul­kai­su "Myrs­kyö­i­nä" löy­tyy Spo­ti­fys­tä ja

Yo­u­Tu­bes­ta. Sen sä­es­tää Sei­nä­jo­en or­kes­te­ri.

? Viikon kysymys ?

? Viikon kysymys ?