JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Hakuohjeet

Hae sivustolta-kenttään voi syöttää vapaasti hakusanoja.
Vapaassa tekstihaussa toimivat hakusanojen välissä seuraavat operaattorit (kirjoita operaattori aina ISOILLA kirjaimilla):

AND = kaikki sanat pitää esiintyä tekstissä
OR = joku sanoista pitää esiintyä tekstissä (jos hakusanojen välissä ei ole mitään operaattoria on oletusoperaattori OR)
NOT = Ensimmäinen sana esiintyy mutta jälkimmäiset eivät saa esiintyä tekstissä
? = kirjaimen tilalla merkitsee mitä tahansa merkkiä, esim. n?ki löytää noki, näki jne.
* = sanan lopussa merkitsee useampaa merkkiä, esim. auto* löytää sanat automaatti, autorata jne.
” = virkkeen tai sanaparin alussa ja lopussa hakee tarkalleen kirjoitetussa muodossa, esimerkiksi ”Matti Meikäläinen”

Haun tuloksena saat ruudulle osumien määrän sekä otsikkolistan jutuista, joissa hakusanat esiintyvät.
Napsauttamalla otsikkoa juttu ladataan sivulle. Mikäli hakutulos sisältää runsaasti juttuja, kannattaa tarkentaa hakumäärittelyä, jotta tulos saadaan suppeammaksi.
Avattuasi haluamasi jutun, pääset takaisin hakuun napsauttamalla selaimen Siirry sivu taaksepäin -painiketta.

Viikko

Kuukausi

6kk

? Viikon kysymys ?

Kulttuuri
18.3.2024 14.00

"Tuulenkukka" kertoo vahvasta ihmisestä

Tangokuningattarelta on kuninkaallisen vuoden mittaan ilmaantunut uutta musiikkia, nyt tuoreeltaan "Tuulenkukka"-niminen kappale.

Tangokuningattarelta on kuninkaallisen vuoden mittaan ilmaantunut uutta musiikkia, nyt tuoreeltaan "Tuulenkukka"-niminen kappale.

Arkistokuva: Tarja Kojola

Tar­ja Ko­jo­la
@la­pu­an­sa­no­mat.fi

Hal­lit­se­va tan­go­ku­nin­ga­tar Char­lot­ta Saa­ri on jul­kais­sut uut­ta mu­siik­kia. Saa­ren tuo­re kap­pa­le on ni­mel­tään "Tuu­len­kuk­ka".

– Kap­pa­le on ny­ky­vi­vah­teel­la maus­tet­tua, so­pi­vas­ti ja­lan al­le me­ne­vää mu­siik­kia, Saa­ri luon­neh­tii tie­dot­tees­sa.

– Lau­lu teki vai­ku­tuk­sen mi­nuun jo vii­me ke­sän lo­pul­la, kun sain sen teks­tin ja sä­vel­lyk­sen kä­sii­ni. Tie­sin heti, et­tä tä­män ha­lu­an teh­dä ja tämä on juu­ri mua var­ten. Nyt on sil­le oi­kea het­ki. Pu­hut­te­le­va teks­ti, tart­tu­va sä­vel­lys ja näi­tä tu­ke­va rai­kas kas­va­va so­vi­tus teki täs­tä kun­non voi­ma­bii­sin ja raik­kaan is­kel­män.

"Tuu­len­kuk­ka"-kap­pa­le ku­vai­lee lau­la­jan mu­kaan vah­vaa ih­mis­tä.

– Kap­pa­leen sa­no­ma ki­tey­tyy sii­hen, et­tä an­ne­taan elä­män vie­dä juu­ri sil­lä lail­la mi­ten se me­nee hy­vi­ne ja huo­noi­ne­kin jut­tui­neen. Vaik­ka kuin­ka maa­il­ma vä­lil­lä hor­jut­tai­si ja vas­toin­käy­mi­set koit­tai­si kaa­taa niin ai­na sä oot nous­sut, sel­vin­nyt ja men­nyt koh­ti uut­ta päi­vää vah­vem­pa­na ih­mi­se­nä, Saa­ri sa­noo.

– Kaik­ki me­nee lop­pu­jen lo­puk­si just niin kun pi­tää­kin.

Uu­den jul­kai­sun voi kuun­nel­la suo­ra­tois­to­pal­ve­luis­sa, esi­mer­kik­si Spo­ti­fys­sä ja Yo­u­Tu­bes­sa.

Tan­go­ku­nin­gat­ta­ren ke­vät ku­luu kei­koil­la ja kon­ser­teis­sa ke­sää odo­tel­les­sa.

? Viikon kysymys ?

? Viikon kysymys ?