JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Hakuohjeet

Hae sivustolta-kenttään voi syöttää vapaasti hakusanoja.
Vapaassa tekstihaussa toimivat hakusanojen välissä seuraavat operaattorit (kirjoita operaattori aina ISOILLA kirjaimilla):

AND = kaikki sanat pitää esiintyä tekstissä
OR = joku sanoista pitää esiintyä tekstissä (jos hakusanojen välissä ei ole mitään operaattoria on oletusoperaattori OR)
NOT = Ensimmäinen sana esiintyy mutta jälkimmäiset eivät saa esiintyä tekstissä
? = kirjaimen tilalla merkitsee mitä tahansa merkkiä, esim. n?ki löytää noki, näki jne.
* = sanan lopussa merkitsee useampaa merkkiä, esim. auto* löytää sanat automaatti, autorata jne.
” = virkkeen tai sanaparin alussa ja lopussa hakee tarkalleen kirjoitetussa muodossa, esimerkiksi ”Matti Meikäläinen”

Haun tuloksena saat ruudulle osumien määrän sekä otsikkolistan jutuista, joissa hakusanat esiintyvät.
Napsauttamalla otsikkoa juttu ladataan sivulle. Mikäli hakutulos sisältää runsaasti juttuja, kannattaa tarkentaa hakumäärittelyä, jotta tulos saadaan suppeammaksi.
Avattuasi haluamasi jutun, pääset takaisin hakuun napsauttamalla selaimen Siirry sivu taaksepäin -painiketta.

Viikko

Kuukausi

6kk

? Viikon kysymys ?

Pääkirjoitus
12.5.2022 6.00

Tervetuloa tapahtumiin

Mi­ten hel­pot­ta­val­ta tun­tuu, kun ar­ki al­kaa nor­ma­li­soi­tua. Kak­si vuot­ta va­ruil­laan oloa ja va­rau­tu­mis­ta, ih­mis­ten ja ha­lai­lun vält­te­lyä, kät­te­le­mät­tö­myyt­tä ja ko­tiin jää­mis­tä. Vaik­ka pa­luu nor­maa­liin ei vie­lä­kään tar­koi­ta ko­ko­naan pa­luu­ta van­haan, niin olem­me suo­pu­neet osaan muu­tok­sis­ta. Jos jo­tain, niin ta­pah­tu­mia ja ih­mis­ten koh­taa­mi­sia on kai­vat­tu. Se nä­kyy sii­nä, mi­ten in­nos­tu­nei­na väki liik­kuu nyt, kun ta­pah­tu­mia taas voi­daan jär­jes­tää. La­pu­al­la en­sim­mäi­sen ylei­sö­ryn­täyk­sen sai ai­kaan mo­tor show Pat­ruu­na-Aree­nas­sa huh­ti­kuun alus­sa. Vä­keä ym­pä­ri maa­kun­taa ja Suo­mea saa­pui paik­ka­kun­nal­le pal­jon enem­män kuin jär­jes­tä­jät us­kal­si­vat, kah­den pan­de­mi­a­vuo­den jäl­keen, edes odot­taa.

Tämä artikkeli on sinulle tilaajamme

Pääset lukemaan artikkelin kirjautumalla sisään

? Viikon kysymys ?

? Viikon kysymys ?