JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Hakuohjeet

Hae sivustolta-kenttään voi syöttää vapaasti hakusanoja.
Vapaassa tekstihaussa toimivat hakusanojen välissä seuraavat operaattorit (kirjoita operaattori aina ISOILLA kirjaimilla):

AND = kaikki sanat pitää esiintyä tekstissä
OR = joku sanoista pitää esiintyä tekstissä (jos hakusanojen välissä ei ole mitään operaattoria on oletusoperaattori OR)
NOT = Ensimmäinen sana esiintyy mutta jälkimmäiset eivät saa esiintyä tekstissä
? = kirjaimen tilalla merkitsee mitä tahansa merkkiä, esim. n?ki löytää noki, näki jne.
* = sanan lopussa merkitsee useampaa merkkiä, esim. auto* löytää sanat automaatti, autorata jne.
” = virkkeen tai sanaparin alussa ja lopussa hakee tarkalleen kirjoitetussa muodossa, esimerkiksi ”Matti Meikäläinen”

Haun tuloksena saat ruudulle osumien määrän sekä otsikkolistan jutuista, joissa hakusanat esiintyvät.
Napsauttamalla otsikkoa juttu ladataan sivulle. Mikäli hakutulos sisältää runsaasti juttuja, kannattaa tarkentaa hakumäärittelyä, jotta tulos saadaan suppeammaksi.
Avattuasi haluamasi jutun, pääset takaisin hakuun napsauttamalla selaimen Siirry sivu taaksepäin -painiketta.

Viikko

Kuukausi

6kk

? Viikon kysymys ?

Pääkirjoitus
8.5.2018 8.00

Virkiä tähtää kiiltävään

Tar­ja Ko­jo­la

tar­ja.ko­jo­la@la­pu­an­sa­no­mat.fi

Su­per­pe­sis­kau­si on al­ku­met­reil­lään. Vir­ki­än pe­rus­teel­li­ses­ti uu­dis­tu­nut jouk­kue läh­tee jäl­leen jah­taa­maan kiil­tä­vää. Kon­ka­rei­ta­kin on on­nek­si mu­ka­na, esi­mer­kik­si vii­me vuo­sien lyö­jä­ku­nin­ga­tar Ja­net­te Le­pis­tö sekä ete­ni­jä­nä ja vuo­den pe­sä­pal­loi­li­ja­na pal­kit­tu Em­mi Vii­ta­la. Pe­rus­ko­via la­pu­a­lai­sia ovat myös Eve­lii­na Top­pa­ri, Nii­na Kep­po ja Em­ma Ki­vi­nie­mi, jol­ta on lupa odot­taa ko­via. Ja joka iki­sen pe­laa­jan on ol­ta­va huip­pu­lyön­nis­sä, kun täh­dä­tään kor­ke­al­le. Vir­kiä on voit­ta­nut pe­sä­pal­lon nais­ten Suo­men mes­ta­ruu­den 11 ker­taa, vii­mei­sin kul­ta on vuo­del­ta 2015. Ho­pe­aa tuli tois­sa vuon­na, vii­me vuon­na prons­sia.

Tä­män leh­den kes­ki­au­ke­a­mal­la on esit­te­lyp­lä­jäys vir­ki­ä­läis­nai­sis­ta sel­fie­i­den kera. Käy­kää­pä kat­so­mas­sa, kuka ha­lu­aa ta­va­ta Al­bert Eins­tei­nin, kuka kuun­te­lee Jari Sil­lan­pää­tä ja ke­nen lem­pi­ni­mi on Mäm­mi. En­sim­mäi­nen ko­ti­pe­li pe­la­taan äi­tien­päi­vä­nä vii­del­tä Luk­ka­ri­lan Pis­ko-Aree­nal­la, Vir­ki­än nai­set kou­lut­ta­vat Lap­pa­jär­ven Veik­ko­jen jouk­ku­et­ta.

Mut­ta en­nen sun­nun­tais­ta pe­sis­mat­sia tul­kaa­pa moik­kaa­maan mei­tä mark­ki­noil­le. La­pu­an vi­ral­li­nen ke­sä­na­loi­tus­ta­pah­tu­ma le­vit­täy­tyy to­ril­le per­jan­tai­na ja lau­an­tai­na. Tänä vuon­na jär­jes­täm­me myös La­pu­an Sa­no­mien ka­ra­o­ke­mes­ta­ruus­ki­san, jon­ka voit­ta­jil­le on tar­jol­la keik­ka Ke­sää Kaup­pa­ka­dul­la -ta­pah­tu­mas­sa hei­nä­kuun alus­sa.

Kau­nis­ta äi­tien­päi­vää ja ruu­su­ja kai­kil­le äi­ti­hah­moil­le!

? Viikon kysymys ?

? Viikon kysymys ?