JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Hakuohjeet

Hae sivustolta-kenttään voi syöttää vapaasti hakusanoja.
Vapaassa tekstihaussa toimivat hakusanojen välissä seuraavat operaattorit (kirjoita operaattori aina ISOILLA kirjaimilla):

AND = kaikki sanat pitää esiintyä tekstissä
OR = joku sanoista pitää esiintyä tekstissä (jos hakusanojen välissä ei ole mitään operaattoria on oletusoperaattori OR)
NOT = Ensimmäinen sana esiintyy mutta jälkimmäiset eivät saa esiintyä tekstissä
? = kirjaimen tilalla merkitsee mitä tahansa merkkiä, esim. n?ki löytää noki, näki jne.
* = sanan lopussa merkitsee useampaa merkkiä, esim. auto* löytää sanat automaatti, autorata jne.
” = virkkeen tai sanaparin alussa ja lopussa hakee tarkalleen kirjoitetussa muodossa, esimerkiksi ”Matti Meikäläinen”

Haun tuloksena saat ruudulle osumien määrän sekä otsikkolistan jutuista, joissa hakusanat esiintyvät.
Napsauttamalla otsikkoa juttu ladataan sivulle. Mikäli hakutulos sisältää runsaasti juttuja, kannattaa tarkentaa hakumäärittelyä, jotta tulos saadaan suppeammaksi.
Avattuasi haluamasi jutun, pääset takaisin hakuun napsauttamalla selaimen Siirry sivu taaksepäin -painiketta.

Viikko

Kuukausi

6kk

Urheilu
10.6.2024 14.40

Kerola ja Kiviniemi debytoivat Itä-Lännessä

Pe­sä­pal­lon pe­rin­tei­sen Itä-Län­si-ot­te­lun jouk­ku­eet jul­kais­tiin tä­nään. Nais­ten Län­nel­lä on nel­jä en­si­ker­ta­lais­ta, jois­ta kak­si Vir­ki­än vä­reis­tä. Itä-Län­si-ot­te­lut pe­la­taan Jy­väs­ky­läs­sä 27.–30.6., tie­dot­taa pe­sä­pal­lo­liit­to.

La­pu­an Vir­ki­än Ja­net­te Le­pis­tö, kau­den lyö­jä­ti­las­ton kär­ki, läh­tee kah­dek­san­teen Itä-Län­teen­sä, ja nii­ni­kään vir­ki­ä­läi­nen Kai­sa Pe­rä­a­ho kol­man­teen ai­kuis­ten Itä-Län­teen. Pe­si­su­ran­sa en­sim­mäi­seen Itä-Län­teen on kut­sut­tu Vir­ki­äs­tä Pet­ra Ke­ro­la ja Em­ma Ki­vi­nie­mi. Pe­rä­a­ho ja Ki­vi­nie­mi ovat mo­lem­mat pe­lan­neet myös yh­den tyt­tö­jen Itä-Län­nen.

Mo­lem­mis­sa jouk­ku­eis­sa ovat mu­ka­na lyö­jä­ti­las­ton kirk­kaim­mat täh­det, mut­ta idän po­ru­kal­la on länt­tä ko­vem­pi näy­tön paik­ka. Itä on ni­mit­täin vii­mek­si voit­ta­nut län­nen nais­ten ar­vo-ot­te­lus­sa vuon­na 2010 Hel­sin­gis­sä. Täh­dis­tö­mat­si pe­la­taan nyt en­si ker­taa Jy­väs­ky­läs­sä nais­ten osal­ta, ja mies­ten­kin Itä-Län­nes­tä Suo­men Atee­nas­sa on ku­lu­nut yli 40 vuot­ta.