JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Hakuohjeet

Hae sivustolta-kenttään voi syöttää vapaasti hakusanoja.
Vapaassa tekstihaussa toimivat hakusanojen välissä seuraavat operaattorit (kirjoita operaattori aina ISOILLA kirjaimilla):

AND = kaikki sanat pitää esiintyä tekstissä
OR = joku sanoista pitää esiintyä tekstissä (jos hakusanojen välissä ei ole mitään operaattoria on oletusoperaattori OR)
NOT = Ensimmäinen sana esiintyy mutta jälkimmäiset eivät saa esiintyä tekstissä
? = kirjaimen tilalla merkitsee mitä tahansa merkkiä, esim. n?ki löytää noki, näki jne.
* = sanan lopussa merkitsee useampaa merkkiä, esim. auto* löytää sanat automaatti, autorata jne.
” = virkkeen tai sanaparin alussa ja lopussa hakee tarkalleen kirjoitetussa muodossa, esimerkiksi ”Matti Meikäläinen”

Haun tuloksena saat ruudulle osumien määrän sekä otsikkolistan jutuista, joissa hakusanat esiintyvät.
Napsauttamalla otsikkoa juttu ladataan sivulle. Mikäli hakutulos sisältää runsaasti juttuja, kannattaa tarkentaa hakumäärittelyä, jotta tulos saadaan suppeammaksi.
Avattuasi haluamasi jutun, pääset takaisin hakuun napsauttamalla selaimen Siirry sivu taaksepäin -painiketta.

Viikko

Kuukausi

6kk

? Viikon kysymys ?

Uutiset
28.9.2023 8.30

Äidin ja pojan taiteellisen tuotoksen sulava yhteensointi

Äiti ja poika, Hanna Keltto-Koski ja Henri Koski, kokosivat yhteisen taidenäyttelyn. Vasemmalla Henri Kosken  Astronautti meressä, öljyväri 2023. Oikealla Hannaelina Keltto-Kosken Taivas ja maa, akryyli 2020.

Äiti ja poika, Hanna Keltto-Koski ja Henri Koski, kokosivat yhteisen taidenäyttelyn. Vasemmalla Henri Kosken Astronautti meressä, öljyväri 2023. Oikealla Hannaelina Keltto-Kosken Taivas ja maa, akryyli 2020.

Han­na Kelt­to-Kos­ken ja Hen­ri Kos­ken tai­de­näyt­te­ly "Ik­ku­noi­ta eri­lai­siin to­del­li­suuk­siin" on esil­lä Pat­ruu­na­gal­le­ri­as­sa. Näyt­te­lys­sä koh­taa­vat äi­din ja po­jan tai­teel­li­nen tuo­tos. Ai­van en­si­mäis­tä ker­taa he ei­vät ole yh­des­sä sa­mas­sa näyt­te­lys­sä, muu­ta­ma vuo­si sit­ten myös Hen­rin si­sa­ret oli­vat mu­ka­na. Tuos­ta hy­väs­tä ko­ke­muk­ses­ta tai­teel­li­sen per­heen äi­ti ja poi­ka lu­pau­tui­vat nyt ko­ko­a­maan kah­den eri­lai­sen te­ki­jän te­ok­sis­ta yh­teen­so­pi­van ko­ko­nai­suu­den. Ja ku­ten näyt­te­lyn ni­mi­kin sen sa­noo, esil­lä on ik­ku­noi­ta eri­lai­siin to­del­li­suuk­siin, mut­ta kuin­ka hy­vin ne so­pi­vat­kaan tois­ten­sa pa­reik­si.

Tämä artikkeli on sinulle tilaajamme

Pääset lukemaan artikkelin kirjautumalla sisään

? Viikon kysymys ?

? Viikon kysymys ?