JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Hakuohjeet

Hae sivustolta-kenttään voi syöttää vapaasti hakusanoja.
Vapaassa tekstihaussa toimivat hakusanojen välissä seuraavat operaattorit (kirjoita operaattori aina ISOILLA kirjaimilla):

AND = kaikki sanat pitää esiintyä tekstissä
OR = joku sanoista pitää esiintyä tekstissä (jos hakusanojen välissä ei ole mitään operaattoria on oletusoperaattori OR)
NOT = Ensimmäinen sana esiintyy mutta jälkimmäiset eivät saa esiintyä tekstissä
? = kirjaimen tilalla merkitsee mitä tahansa merkkiä, esim. n?ki löytää noki, näki jne.
* = sanan lopussa merkitsee useampaa merkkiä, esim. auto* löytää sanat automaatti, autorata jne.
” = virkkeen tai sanaparin alussa ja lopussa hakee tarkalleen kirjoitetussa muodossa, esimerkiksi ”Matti Meikäläinen”

Haun tuloksena saat ruudulle osumien määrän sekä otsikkolistan jutuista, joissa hakusanat esiintyvät.
Napsauttamalla otsikkoa juttu ladataan sivulle. Mikäli hakutulos sisältää runsaasti juttuja, kannattaa tarkentaa hakumäärittelyä, jotta tulos saadaan suppeammaksi.
Avattuasi haluamasi jutun, pääset takaisin hakuun napsauttamalla selaimen Siirry sivu taaksepäin -painiketta.

Viikko

Kuukausi

6kk

Uutiset
6.6.2024 8.30

Kolme päivää palik­ka­ra­ken­telua mestarin ohjaamana

Lego Masters -kilpailun toinen voittajista Aura Kangasniemi innostuu edelleen Legoista. Hänellä on niitä kotonaankin vähintään 25 kiloa. Nyt hän oli vetämässä lasten palikkarakentelupäiviä Lapualla.

Lego Masters -kilpailun toinen voittajista Aura Kangasniemi innostuu edelleen Legoista. Hänellä on niitä kotonaankin vähintään 25 kiloa. Nyt hän oli vetämässä lasten palikkarakentelupäiviä Lapualla.

Jos ei ole mi­tään te­ke­mis­tä, ai­na voi kai­vaa esiin Le­got. Näin teh­tiin myös La­pu­an Step-kou­lu­tuk­ses­sa, jos­sa loih­dit­tiin kol­men päi­vän pa­lik­ka­ra­ken­te­lu­ta­pah­tu­ma ala­kou­lui­käi­sil­le lap­sil­le. Kurs­sin ve­tä­jäk­si kut­sut­tiin Suo­men Lego Mas­ters -kil­pai­lun toi­nen voit­ta­jis­ta, tam­pe­re­lai­nen Au­ra Kan­gas­nie­mi. Hän on mel­kein val­mis ark­ki­teh­ti, joka on vii­me­ai­koi­na työs­ken­nel­lyt enim­mäk­seen ark­ki­teh­tuu­ri­kas­va­tuk­sen sekä Lego-tee­mais­ten tii­mi­päi­vien pa­ris­sa.

Tämä artikkeli on sinulle tilaajamme

Pääset lukemaan artikkelin kirjautumalla sisään