JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Hakuohjeet

Hae sivustolta-kenttään voi syöttää vapaasti hakusanoja.
Vapaassa tekstihaussa toimivat hakusanojen välissä seuraavat operaattorit (kirjoita operaattori aina ISOILLA kirjaimilla):

AND = kaikki sanat pitää esiintyä tekstissä
OR = joku sanoista pitää esiintyä tekstissä (jos hakusanojen välissä ei ole mitään operaattoria on oletusoperaattori OR)
NOT = Ensimmäinen sana esiintyy mutta jälkimmäiset eivät saa esiintyä tekstissä
? = kirjaimen tilalla merkitsee mitä tahansa merkkiä, esim. n?ki löytää noki, näki jne.
* = sanan lopussa merkitsee useampaa merkkiä, esim. auto* löytää sanat automaatti, autorata jne.
” = virkkeen tai sanaparin alussa ja lopussa hakee tarkalleen kirjoitetussa muodossa, esimerkiksi ”Matti Meikäläinen”

Haun tuloksena saat ruudulle osumien määrän sekä otsikkolistan jutuista, joissa hakusanat esiintyvät.
Napsauttamalla otsikkoa juttu ladataan sivulle. Mikäli hakutulos sisältää runsaasti juttuja, kannattaa tarkentaa hakumäärittelyä, jotta tulos saadaan suppeammaksi.
Avattuasi haluamasi jutun, pääset takaisin hakuun napsauttamalla selaimen Siirry sivu taaksepäin -painiketta.

Viikko

Kuukausi

6kk

Uutiset
13.4.2023 11.00

"Lapua 1976" -traileri nyt nähtävillä

Mikko Jokipii, Tuukka Haapamäki, Toni Kurkimäki ja Pekka Pohjoispää ovat Lapua-elokuvan toteutuksesta vastaava nelikko. Täyspitkä draamaelokuva patruunatehtaan räjähdyksestä nähdään elokuvateattereissa syyskuussa. Nyt elokuvasta saadaan maistiaiset trailerin muodossa.

Mikko Jokipii, Tuukka Haapamäki, Toni Kurkimäki ja Pekka Pohjoispää ovat Lapua-elokuvan toteutuksesta vastaava nelikko. Täyspitkä draamaelokuva patruunatehtaan räjähdyksestä nähdään elokuvateattereissa syyskuussa. Nyt elokuvasta saadaan maistiaiset trailerin muodossa.

Minna Vainionpää

Pat­ruu­na­teh­taan rä­jäh­dy­son­net­to­muu­des­ta ker­to­va elo­ku­va "La­pua 1976" saa en­si-il­tan­sa syys­kuus­sa. Elo­ku­van trai­le­ri eli esit­te­ly­pät­kä on jul­kais­tu tä­nään tors­tai­na. Se on näh­tä­vil­lä esi­mer­kik­si elo­ku­van vi­ral­lis­ten ko­ti­si­vu­jen kaut­ta osoit­tees­sa www.la­pua-elo­ku­va.fi ja tääl­lä La­pu­an Sa­no­mien verk­ko­si­vul­la.

– Tä­hän as­ti näh­tä­vis­sä on ol­lut niin sa­not­tu "te­a­se­ri" eli ma­ku­pa­la, ker­too oh­jaa­ja Toni Kur­ki­mä­ki.

Elo­ku­va on nyt lei­kat­tu val­mii­seen muo­toon­sa. Vi­su­aa­li­sia te­hos­tei­ta ja ää­ni­töi­tä teh­dään vie­lä ke­vään ja ke­sän ajan. Val­mis­ta on hy­vis­sä ajoin en­nen en­si-il­taa 1.9.2023.

Kat­so täs­tä La­pua 1976 -elo­ku­van trai­le­ri