JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Hakuohjeet

Hae sivustolta-kenttään voi syöttää vapaasti hakusanoja.
Vapaassa tekstihaussa toimivat hakusanojen välissä seuraavat operaattorit (kirjoita operaattori aina ISOILLA kirjaimilla):

AND = kaikki sanat pitää esiintyä tekstissä
OR = joku sanoista pitää esiintyä tekstissä (jos hakusanojen välissä ei ole mitään operaattoria on oletusoperaattori OR)
NOT = Ensimmäinen sana esiintyy mutta jälkimmäiset eivät saa esiintyä tekstissä
? = kirjaimen tilalla merkitsee mitä tahansa merkkiä, esim. n?ki löytää noki, näki jne.
* = sanan lopussa merkitsee useampaa merkkiä, esim. auto* löytää sanat automaatti, autorata jne.
” = virkkeen tai sanaparin alussa ja lopussa hakee tarkalleen kirjoitetussa muodossa, esimerkiksi ”Matti Meikäläinen”

Haun tuloksena saat ruudulle osumien määrän sekä otsikkolistan jutuista, joissa hakusanat esiintyvät.
Napsauttamalla otsikkoa juttu ladataan sivulle. Mikäli hakutulos sisältää runsaasti juttuja, kannattaa tarkentaa hakumäärittelyä, jotta tulos saadaan suppeammaksi.
Avattuasi haluamasi jutun, pääset takaisin hakuun napsauttamalla selaimen Siirry sivu taaksepäin -painiketta.

Viikko

Kuukausi

6kk

Uutiset
27.9.2023 9.45

Mallaskuun Kurpitsaolut palkittiin ykkösenä

Mallaskuun yrittäjä Ville-Petteri Salomäki on tyytyväinen, että pitkä kehitystyö toi menestystä ja voitokkaan maustetun oluen.

Mallaskuun yrittäjä Ville-Petteri Salomäki on tyytyväinen, että pitkä kehitystyö toi menestystä ja voitokkaan maustetun oluen.

Tark­kaa­kin tar­kem­paa, eten­kin esi­mer­kik­si maus­tei­den kans­sa. Hi­ven tätä ja hip­pu­nen sitä. Sel­lais­ta on maus­tet­tu­jen olui­den val­mis­tus. Mal­las­kuun Pa­ni­mon yrit­tä­jä Vil­le-Pet­te­ri Sa­lo­mä­ki sen tie­tää, jos kuka. Hän on osan­nut teh­dä oi­kei­ta asi­oi­ta mo­nes­sa­kin koh­taa ja nyt sii­tä työs­tä tuli hie­no tun­nus­tus. Mal­las­kuun Kur­pit­sa­o­lut eli Pump­kin Ale voit­ti Suo­men Pa­ras Olut -kil­pai­lus­sa yk­kös­si­jan maus­tet­tu­jen olui­den sar­jas­sa.

Tämä artikkeli on sinulle tilaajamme

Pääset lukemaan artikkelin kirjautumalla sisään