JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Hakuohjeet

Hae sivustolta-kenttään voi syöttää vapaasti hakusanoja.
Vapaassa tekstihaussa toimivat hakusanojen välissä seuraavat operaattorit (kirjoita operaattori aina ISOILLA kirjaimilla):

AND = kaikki sanat pitää esiintyä tekstissä
OR = joku sanoista pitää esiintyä tekstissä (jos hakusanojen välissä ei ole mitään operaattoria on oletusoperaattori OR)
NOT = Ensimmäinen sana esiintyy mutta jälkimmäiset eivät saa esiintyä tekstissä
? = kirjaimen tilalla merkitsee mitä tahansa merkkiä, esim. n?ki löytää noki, näki jne.
* = sanan lopussa merkitsee useampaa merkkiä, esim. auto* löytää sanat automaatti, autorata jne.
” = virkkeen tai sanaparin alussa ja lopussa hakee tarkalleen kirjoitetussa muodossa, esimerkiksi ”Matti Meikäläinen”

Haun tuloksena saat ruudulle osumien määrän sekä otsikkolistan jutuista, joissa hakusanat esiintyvät.
Napsauttamalla otsikkoa juttu ladataan sivulle. Mikäli hakutulos sisältää runsaasti juttuja, kannattaa tarkentaa hakumäärittelyä, jotta tulos saadaan suppeammaksi.
Avattuasi haluamasi jutun, pääset takaisin hakuun napsauttamalla selaimen Siirry sivu taaksepäin -painiketta.

Viikko

Kuukausi

6kk

? Viikon kysymys ?

Uutiset
10.10.2024 12.45

Nuorten päihteiden käyttö huolettaa – aiheesta vanhempainilta verkossa

Las­ten ja nuor­ten hy­vin­voin­tiin eri ai­heis­ta pu­reu­tu­vat maa­kun­nal­li­set verk­ko­van­hem­pai­nil­lat saa­vat jäl­leen jat­koa. Mar­ras­kuun 7. päi­vä­nä pi­de­tään kes­kus­te­lu tee­mal­la "Nuo­ret ja päih­teet – yh­des­sä nuor­ten hy­vin­voin­nin puo­les­ta".

Ti­lai­suu­des­sa mo­ni­am­ma­til­li­nen asi­an­tun­ti­ja­jouk­ko tuo oman nä­kö­kul­man­sa nuor­ten päih­tei­den käy­tön en­nal­ta­eh­käi­syyn, van­hem­pien tu­ke­mi­seen ja nuor­ten hy­vin­voin­tiin.

Ete­lä-Poh­jan­maan kou­lu­ter­veys­ky­se­ly vii­me vuo­del­ta pal­jas­taa, et­tä huol­ta he­rät­tä­vää päih­tei­den tai tu­pak­ka- ja ni­ko­tii­ni­tuot­tei­den käyt­töä tai ra­ha­pe­laa­mis­ta on 8. ja 9. luo­kan op­pi­lais­ta 7,1 pro­sen­til­la, am­ma­til­li­sen op­pi­lai­tok­sen 1. ja 2. vuo­den opis­ke­li­jois­ta 21,8 pro­sen­til­la ja lu­ki­on 1. ja 2. vuo­den opis­ke­li­jois­ta 4,6 pro­sen­til­la

Tosi hu­ma­las­sa vä­hin­tään ker­ran kuu­kau­des­sa on 8. ja 9. luo­kan op­pi­lais­ta 9,5, am­ma­til­li­sen op­pi­lai­tok­sen 1. ja 2. vuo­den opis­ke­li­jois­ta 27,8 ja lu­ki­on 1. ja 2. vuo­den opis­ke­li­jois­ta 13,6 pro­sent­tia.

Ylä­kou­lun 8. ja 9. luo­kan op­pi­lais­ta 42,7 pro­sent­tia on sitä miel­tä, et­tä omal­la paik­ka­kun­nal­la on help­po hank­kia huu­mei­ta. Am­ma­til­li­sen op­pi­lai­tok­sen opis­ke­li­jois­ta 57 pro­sent­tia ja lu­ki­on 1. ja 2. vuo­den opis­ke­li­jois­ta 49,4 pro­sent­tia on sa­maa miel­tä.

Nyt to­teu­tet­ta­va verk­ko­van­hem­pai­nil­ta on jär­jes­tyk­ses­sään jo kol­mas. En­sim­mäi­seen, hel­mi­kuus­sa jär­jes­tet­tyyn verk­ko­van­hem­pai­nil­taan ko­koon­tui noin 350 van­hem­paa kuu­le­maan me­di­an tur­val­li­suu­des­ta, las­ten ko­ko­nais­val­tai­ses­ta hy­vin­voin­n­nis­ta ja van­hem­pien vas­tuus­ta.

Elo­kui­ses­sa pa­nee­li­kes­kus­te­lus­sa tee­mal­la Yh­des­sä kiu­saa­mis­ta vas­taan oli avat­tu­na noin 150 te­ams­link­kiä ja joi­den­kin link­kien ta­ka­na oli suu­rem­pi jouk­ko van­hem­pia.

Il­taan ei tar­vit­se en­nak­koil­moit­tau­tua, mu­kaan Te­am­siin voit liit­tyä pai­na­mal­la

-> Lii­ty ko­kouk­seen nyt https://www.hy­va­ep.fi/ta­pah­tu­mat

Ti­lai­suut­ta jär­jes­tä­mäs­sä ovat Ete­lä-Poh­jan­maan hy­vin­voin­ti­a­lue, Ete­lä-Poh­jan­maan per­he­kes­kus, Hy­vin­voi­va Ete­lä-Poh­jan­maa -han­ke ja MLL Poh­jan­maan pii­ri.

? Viikon kysymys ?

? Viikon kysymys ?