JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Hakuohjeet

Hae sivustolta-kenttään voi syöttää vapaasti hakusanoja.
Vapaassa tekstihaussa toimivat hakusanojen välissä seuraavat operaattorit (kirjoita operaattori aina ISOILLA kirjaimilla):

AND = kaikki sanat pitää esiintyä tekstissä
OR = joku sanoista pitää esiintyä tekstissä (jos hakusanojen välissä ei ole mitään operaattoria on oletusoperaattori OR)
NOT = Ensimmäinen sana esiintyy mutta jälkimmäiset eivät saa esiintyä tekstissä
? = kirjaimen tilalla merkitsee mitä tahansa merkkiä, esim. n?ki löytää noki, näki jne.
* = sanan lopussa merkitsee useampaa merkkiä, esim. auto* löytää sanat automaatti, autorata jne.
” = virkkeen tai sanaparin alussa ja lopussa hakee tarkalleen kirjoitetussa muodossa, esimerkiksi ”Matti Meikäläinen”

Haun tuloksena saat ruudulle osumien määrän sekä otsikkolistan jutuista, joissa hakusanat esiintyvät.
Napsauttamalla otsikkoa juttu ladataan sivulle. Mikäli hakutulos sisältää runsaasti juttuja, kannattaa tarkentaa hakumäärittelyä, jotta tulos saadaan suppeammaksi.
Avattuasi haluamasi jutun, pääset takaisin hakuun napsauttamalla selaimen Siirry sivu taaksepäin -painiketta.

Viikko

Kuukausi

6kk

? Viikon kysymys ?

Uutiset
30.12.2022 8.00

Pienillä muutoksilla pulkkamäet turvallisiksi

Lilja Koskela havainnollistaa, että yksi vaaranpaikka Liuhtarin koulu mäessä voi olla lasku päin mäntyä, jos liukurilla saa niin kovat vauhdit, että tupsahtaa yli pienen suojapenkereen.

Lilja Koskela havainnollistaa, että yksi vaaranpaikka Liuhtarin koulu mäessä voi olla lasku päin mäntyä, jos liukurilla saa niin kovat vauhdit, että tupsahtaa yli pienen suojapenkereen.

Liuh­ta­rin kou­lun pulk­ka­mä­es­sä on vils­ket­tä. Se on tal­ves­ta toi­seen Simp­si­ön pulk­ka­mä­en jäl­keen suo­si­tuin paik­ka. Tal­ven ul­koi­lu­säät ovat par­haim­mil­laan, kun muu­ta­man as­teen pak­ka­nen hou­kut­te­lee mä­keen. So­pi­vas­ti jää­ty­nyt­tä mä­keä alas vii­le­te­tään pul­kil­la, mo­nen­nä­köi­sil­lä liu­ku­reil­la ja rat­ti­kel­koil­la nau­run ja kil­jah­dus­ten vauh­dit­ta­mi­na. Jos­kus vauh­ti kar­kaa, ku­ten pulk­ka­mä­es­sä kuu­luu, mut­ta vaa­ran­paik­ko­ja­kin siel­lä on huo­mi­oi­ta­vak­si.

Tämä artikkeli on sinulle tilaajamme

Pääset lukemaan artikkelin kirjautumalla sisään

? Viikon kysymys ?

? Viikon kysymys ?