JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Hakuohjeet

Hae sivustolta-kenttään voi syöttää vapaasti hakusanoja.
Vapaassa tekstihaussa toimivat hakusanojen välissä seuraavat operaattorit (kirjoita operaattori aina ISOILLA kirjaimilla):

AND = kaikki sanat pitää esiintyä tekstissä
OR = joku sanoista pitää esiintyä tekstissä (jos hakusanojen välissä ei ole mitään operaattoria on oletusoperaattori OR)
NOT = Ensimmäinen sana esiintyy mutta jälkimmäiset eivät saa esiintyä tekstissä
? = kirjaimen tilalla merkitsee mitä tahansa merkkiä, esim. n?ki löytää noki, näki jne.
* = sanan lopussa merkitsee useampaa merkkiä, esim. auto* löytää sanat automaatti, autorata jne.
” = virkkeen tai sanaparin alussa ja lopussa hakee tarkalleen kirjoitetussa muodossa, esimerkiksi ”Matti Meikäläinen”

Haun tuloksena saat ruudulle osumien määrän sekä otsikkolistan jutuista, joissa hakusanat esiintyvät.
Napsauttamalla otsikkoa juttu ladataan sivulle. Mikäli hakutulos sisältää runsaasti juttuja, kannattaa tarkentaa hakumäärittelyä, jotta tulos saadaan suppeammaksi.
Avattuasi haluamasi jutun, pääset takaisin hakuun napsauttamalla selaimen Siirry sivu taaksepäin -painiketta.

Viikko

Kuukausi

6kk

Uutiset
21.11.2022 17.20

Poliisi kaipaa vihjeitä Rasmus Takaluomasta

Poliisi on julkaissut kuvan Etelä-Pohjanmaalla kadonneesta Rasmus Takaluomasta. Kaikki havainnot hänestä pyydetään poliisin numeroon 0295 415 501 tai sähköpostilla vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi.

Poliisi on julkaissut kuvan Etelä-Pohjanmaalla kadonneesta Rasmus Takaluomasta. Kaikki havainnot hänestä pyydetään poliisin numeroon 0295 415 501 tai sähköpostilla vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi.

Al­le 18-vuo­ti­as Ras­mus Ta­ka­luo­ma on pois­tu­nut ko­to­aan La­pu­al­ta per­jan­tai­na 11. mar­ras­kuu­ta, ei­vät­kä omai­set ole saa­neet hä­neen sen jäl­keen yh­teyt­tä.

Po­lii­si tie­dot­taa, et­tä Ta­ka­luo­ma liik­kuu mah­dol­li­ses­ti Ete­lä-Poh­jan­maan alu­eel­la.

Po­lii­si on myös jul­kais­sut Ras­mus Ta­ka­luo­man tun­to­mer­kit. Hän on 165 sent­tiä pit­kä, hoik­ka, hiuk­set ovat rus­ke­at ja ki­ha­rat, oi­ke­as­sa pos­kes­sa on luo­mi. Ja­las­saan hä­nel­lä on mus­tat Ni­ken ken­gät ja mah­dol­li­ses­ti yl­lään mus­ta hup­pa­ri, jos­sa pu­nai­sel­la teks­ti HOOD­RICH.

Ha­vain­to­ja Ras­muk­ses­ta pyy­de­tään Poh­jan­maan po­lii­si­lai­tok­sen vih­je­nu­me­roon 0295 415 501 tai säh­kö­pos­til­la vih­jeet.poh­jan­maa@po­lii­si.fi.