JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Hakuohjeet

Hae sivustolta-kenttään voi syöttää vapaasti hakusanoja.
Vapaassa tekstihaussa toimivat hakusanojen välissä seuraavat operaattorit (kirjoita operaattori aina ISOILLA kirjaimilla):

AND = kaikki sanat pitää esiintyä tekstissä
OR = joku sanoista pitää esiintyä tekstissä (jos hakusanojen välissä ei ole mitään operaattoria on oletusoperaattori OR)
NOT = Ensimmäinen sana esiintyy mutta jälkimmäiset eivät saa esiintyä tekstissä
? = kirjaimen tilalla merkitsee mitä tahansa merkkiä, esim. n?ki löytää noki, näki jne.
* = sanan lopussa merkitsee useampaa merkkiä, esim. auto* löytää sanat automaatti, autorata jne.
” = virkkeen tai sanaparin alussa ja lopussa hakee tarkalleen kirjoitetussa muodossa, esimerkiksi ”Matti Meikäläinen”

Haun tuloksena saat ruudulle osumien määrän sekä otsikkolistan jutuista, joissa hakusanat esiintyvät.
Napsauttamalla otsikkoa juttu ladataan sivulle. Mikäli hakutulos sisältää runsaasti juttuja, kannattaa tarkentaa hakumäärittelyä, jotta tulos saadaan suppeammaksi.
Avattuasi haluamasi jutun, pääset takaisin hakuun napsauttamalla selaimen Siirry sivu taaksepäin -painiketta.

Viikko

Kuukausi

6kk

? Viikon kysymys ?

Uutiset
1.12.2023 7.30

Ruhassa jouluinen tapahtumatori viikon päästä lauantaina

Ru­han ky­läyh­dis­tys kut­suu kaik­kia la­pu­a­lai­sia jou­lu­ta­pah­tu­maan ja jou­lu­to­ril­le Ru­han kou­lul­le it­se­näi­syys­päi­vän jäl­kei­se­nä lau­an­tai­na. Ta­pah­tu­mas­ta tie­dot­taa Miia Hie­ta­nie­mi ky­läyh­dis­tyk­ses­tä.

– Vii­me vuon­na meil­lä oli kai­kil­le avoin va­lais­tu jou­lu­pol­ku, ja tänä vuon­na jär­jes­täm­me jou­lu­to­rin ja jou­lui­sen ta­pah­tu­man päi­vän­va­loi­sa­na ai­ka­na, Hie­ta­nie­mi ker­too.

Kou­lul­le on ra­ken­net­tu jou­lu­ky­lä, ja te­ke­mis­tä on niin si­säl­lä kuin ul­ko­na, esi­mer­kik­si mönk­kä­ri­a­je­lua.

– Jou­lu­to­ril­la on tar­jol­la lei­po­muk­sia, kä­si­töi­tä ja mo­nen­lai­sia lah­jo­ja. Jo­ki­ran­nas­sa saa pais­taa mak­ka­raa, Hie­ta­nie­mi lu­et­te­lee.

Tont­tu­leik­ke­jä­kin on lu­vas­sa, ja kou­lun pi­han kau­ka­los­sa voi luis­tel­la. Myös kah­vi­la pal­ve­lee.

Hie­ta­nie­mi muis­tut­taa myös, et­tä Ru­han kou­lu on mu­ka­na Kau­pun­gin kau­nein jou­luik­ku­na -ki­sas­sa. Ik­ku­naa pää­see ihai­le­maan vaik­ka­pa jou­lu­to­ri­ta­pah­tu­man yh­tey­des­sä.

? Viikon kysymys ?

? Viikon kysymys ?