JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Hakuohjeet

Hae sivustolta-kenttään voi syöttää vapaasti hakusanoja.
Vapaassa tekstihaussa toimivat hakusanojen välissä seuraavat operaattorit (kirjoita operaattori aina ISOILLA kirjaimilla):

AND = kaikki sanat pitää esiintyä tekstissä
OR = joku sanoista pitää esiintyä tekstissä (jos hakusanojen välissä ei ole mitään operaattoria on oletusoperaattori OR)
NOT = Ensimmäinen sana esiintyy mutta jälkimmäiset eivät saa esiintyä tekstissä
? = kirjaimen tilalla merkitsee mitä tahansa merkkiä, esim. n?ki löytää noki, näki jne.
* = sanan lopussa merkitsee useampaa merkkiä, esim. auto* löytää sanat automaatti, autorata jne.
” = virkkeen tai sanaparin alussa ja lopussa hakee tarkalleen kirjoitetussa muodossa, esimerkiksi ”Matti Meikäläinen”

Haun tuloksena saat ruudulle osumien määrän sekä otsikkolistan jutuista, joissa hakusanat esiintyvät.
Napsauttamalla otsikkoa juttu ladataan sivulle. Mikäli hakutulos sisältää runsaasti juttuja, kannattaa tarkentaa hakumäärittelyä, jotta tulos saadaan suppeammaksi.
Avattuasi haluamasi jutun, pääset takaisin hakuun napsauttamalla selaimen Siirry sivu taaksepäin -painiketta.

Viikko

Kuukausi

6kk

Uutiset
29.8.2022 13.35

Tiistenjoella tutkittiin ruokateemaa tieteen ja taiteen keinoin, katso video

Yhteisötaiteellinen sympousiumi vieraili Tiistenjoella Johannes Sipilän pellolla. Symposiumin teemana oli ruoka ja sen alkulähteillä vierailivat Sipilän pellolla Katja Juhola, Raisa Foster ja Mahmoud Saleh Mohammad. Kuva: Fabio Cito.

Yhteisötaiteellinen sympousiumi vieraili Tiistenjoella Johannes Sipilän pellolla. Symposiumin teemana oli ruoka ja sen alkulähteillä vierailivat Sipilän pellolla Katja Juhola, Raisa Foster ja Mahmoud Saleh Mohammad. Kuva: Fabio Cito.

FABIOCITO

Tiis­ten­jo­en kou­lul­la on mel­koi­nen vils­ke. Opet­ta­ja Mar­jo Val­ka­ma ker­too, et­tä op­pi­laat ovat to­den tot­ta ol­leet in­nois­saan ja koko ajan työn tou­hus­sa il­man yh­tään ho­put­ta­mis­ta. Päi­vän oh­jel­ma näyt­täi­si ole­van kai­kil­le erit­täin siis mie­lui­sa. 1-3 luok­ka­lai­set ovat saa­neet vie­raak­si jou­kon tai­tei­li­joi­ta ja tie­tei­li­jöi­tä Suo­mes­ta ja muu­al­ta maa­il­mas­ta. Agen­da­na vie­rai­li­joil­la on yh­tei­sö­tai­teel­li­nen tie­teen ja tai­teen vä­li­nen sym­pou­sium, jon­ka tee­ma­na on ruo­ka. Tiis­ten­jo­en kou­lu on va­li­koi­tu­nut yh­dek­si osal­lis­tu­jak­si tä­hän ta­pah­tu­maan. Ai­hee­na niin­kin ta­val­li­nen ja jo­ka­päi­väi­nen asia kuin ruo­ka, mut­ta kun sen avul­la yh­dis­te­tään sekä tie­de et­tä tai­de, niin lop­pu­tu­lok­se­na voi ol­la vaik­ka huo­vas­ta lei­ka­ten ja lii­ma­ten teh­ty lem­pi­piz­za. Ja piz­zan­pääl­li­si­nä on, kuin­ka ol­la­kaan, esi­mer­kik­si mu­ro­ja ja nak­ke­ja. Näin eri­koi­sen piz­zan ta­ka­na on yk­kös­luok­ka­lai­nen Lot­ta Si­pi­lä.

Tämä artikkeli on sinulle tilaajamme

Pääset lukemaan artikkelin kirjautumalla sisään