JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Hakuohjeet

Hae sivustolta-kenttään voi syöttää vapaasti hakusanoja.
Vapaassa tekstihaussa toimivat hakusanojen välissä seuraavat operaattorit (kirjoita operaattori aina ISOILLA kirjaimilla):

AND = kaikki sanat pitää esiintyä tekstissä
OR = joku sanoista pitää esiintyä tekstissä (jos hakusanojen välissä ei ole mitään operaattoria on oletusoperaattori OR)
NOT = Ensimmäinen sana esiintyy mutta jälkimmäiset eivät saa esiintyä tekstissä
? = kirjaimen tilalla merkitsee mitä tahansa merkkiä, esim. n?ki löytää noki, näki jne.
* = sanan lopussa merkitsee useampaa merkkiä, esim. auto* löytää sanat automaatti, autorata jne.
” = virkkeen tai sanaparin alussa ja lopussa hakee tarkalleen kirjoitetussa muodossa, esimerkiksi ”Matti Meikäläinen”

Haun tuloksena saat ruudulle osumien määrän sekä otsikkolistan jutuista, joissa hakusanat esiintyvät.
Napsauttamalla otsikkoa juttu ladataan sivulle. Mikäli hakutulos sisältää runsaasti juttuja, kannattaa tarkentaa hakumäärittelyä, jotta tulos saadaan suppeammaksi.
Avattuasi haluamasi jutun, pääset takaisin hakuun napsauttamalla selaimen Siirry sivu taaksepäin -painiketta.

Viikko

Kuukausi

6kk

Uutiset
4.7.2024 11.00

Työtä suomalaisen ruokaketjun hyväksi, yritysfuusion kautta isommat hartiat

Jyrki Heilä, Hannu Ala-Haavisto, Osmo Autio ja Mika Arffman muodostavat yhdessä leveät hartiat vastuulliselle ruokaketjulle.

Jyrki Heilä, Hannu Ala-Haavisto, Osmo Autio ja Mika Arffman muodostavat yhdessä leveät hartiat vastuulliselle ruokaketjulle.

La­pu­a­lai­sen pit­kän lin­jan yrit­tä­jän Os­mo Au­ti­on yri­tyk­set Au­ti­o­mat ja Wik­li­Soft su­lau­tu­vat En­vi­tec­po­li­siin. Au­ti­o­mat Oy on la­pu­a­lai­nen yri­tys, joka on pe­rus­tet­tu vuon­na 1990. Au­ti­o­mat Oy:n toi­mi­a­la­na on kou­lu­tus, kon­sul­toin­ti sekä oh­jel­mis­to­tuo­tan­to. Wik­li­Soft Oy on pe­rus­tet­tu vuon­na 2015 ja sen ko­ti­paik­ka on myös La­pua. Wik­li­Soft on oh­jel­mis­to­ta­lo, joka tar­jo­aa työ­ka­lu­ja maa­ti­la­y­ri­tys­ten ta­lou­den suun­nit­te­luun ja seu­ran­taan. Yh­ti­ön toi­mi­tus­joh­ta­ja on sa­moin Os­mo Au­tio.

Tämä artikkeli on sinulle tilaajamme

Pääset lukemaan artikkelin kirjautumalla sisään